Trötta….

Dagen har varit lång men trevlig, både Ann och jag känner oss jättetrötta och vill bara sova.
Vi gick på Spa och fick fotbad, fotscrub, fot, hand och skalpmassage. Det var jätteskönt men det kunde ha varit betydligt längre tid.

spa

Efter Spa blev det bråttom att göra sig klar för att gå iväg till baren och få en välkomstdrink och sedan vidare till banketten. Det var väl ca 200 personer. Alla skidåkare från en massa olika länder som Ryssland, Italien, USA, Spanien mfl. + alla sponsorer med kunder. Det blev 3 rätters middag och många presentationer av alla åkare. Jag måste dock säga att ingen av dom såg ut som dom skulle vara en person som kastar sig ut för ett stup i 200-250 km/h. Fast å andra sidan kan man ju undra hur en sån person ska se ut…..

ann

ann0jag

Till sist måste jag bara säga att tjejen som stod i receptionen har jag sågat – vid fotknölarna. Vilket pucko!
För det första var hon helt menlös när vi checkade in. Vi talade om att vi tillhörde Eurofinans och vad vi hette. Hon hittade vår bokning och frågar om det ska faktureras? Va? Ja, ingen aning…. tänke kläcka ur mig att du får göra hur du vill bara inte fakturan kommer till mig. I vår inbjudan fick vi information om att EF:s personal skulle finnas vid receptionen vid ankomst och då skulle vi få ett kuvert med liftkort osv. Vi såg ingen där och frågade samma korkade människa som talade om att ja men då måste ni gå till konferensavdelningen. Ja, ja vi gick dit och blev varmt mottagna av EF:s personal. Vi bokade sedan tiden på Spa av samma korkade människa…… När vi kommer ner till Spa så talar jag om att vi har en tid kl 17:00. Ja är det Berit? -Nej, Ewa Andersson. Hon tittar i sin bokning en stund och talar om att ni har en tid inbokad på onsdag kl 17. -Jaha, vad synd…. då har vi åkt hem. Den korkade personen i receptionen hade alltså bokat in oss på fel dag. Dom fixade i alla fall till så vi hann gå och det var ju snällt.

Nog gnällt om det…. God Natt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.