Vilken härlig dag

Imorse när vi vaknade var det strålande sol och blå himmel. Termometern utanför vårt rum visade -23 grader. Men herregud….. vi kommer att frysa ihjäl. Vi tyckte dock att det lät väldigt kallt och frågade i receptionen. Det var minus 10 så termometern på vårt rum var trasig. Tur det!
Vi åt frukost och drog iväg till Tandådalen. Det gick SÅ himla bra att åka skidor trots att det var så länge sen jag gjorde det sist och kul var det.

e

Tredje åket trodde jag att jag valde samma backe som andra åket men när jag kommit 1/3 ner i backen stannar jag vänder mig om och frågar Ann -Var det verkligen den här vi åkte? -Nej, svarar hon. Nu åker vi en svart backe. Det gick ju bra det med men det var enda gången vi åkte svart 🙂

Vi drog sedan vidare i en transportlift till Hundfjället och åkte där. Vi lunchade uppe på toppen. Vi beställde en pirog och vatten. 74 kr!!!! Pirogen var torr och stenhård, gick inte ens att skära den. Blev ruskigt irri och steppade fram och sa till. Jag fick pannakaka istället. Den gick i alla fall att äta. Ann pinade i sig den halvvarma, torra pirogen ändå.

Sen var det dags att ge sig av till ”väggen” där speedski tävling gick. Där skulle jag aldrig åka! Över min döda 🙂

vaggen

sanna

Här kommer självaste Sanna Tidstrand som har världsrekordet – 242,59 km/h – världens snabbaste dam på skidor

1 reaktion på ”Vilken härlig dag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.