Nu är vi igång….

Imorse hade Anton hockeyträning som vanligt. Efter matchen blev det hem och duscha innan han åkte iväg till Edvin. Tex och jag åkte till K-rauta en sväng för att kolla på badkar. Hittade inget men det blev en ny badkarsblandare. 20% rabatt – det var bra. Vidare till Strömsbro för att hämta Malin som skulle på fotbollsträning. Först fick hon följa med oss på Ikea. Där blev det ett badrumsskåp till lill-toan. Kan ju behövas nu när vi får använda den ett tag.

skap

Anton ringde och frågade om han fick sova över hos Edvin och så blev det. Han har inga problem att sova borta och det är jätteskönt. Det blir lite tomt hemma när både Malin och Anton är borta. Marcus och Sara kom och tittade på Robinson med oss.

Vi har i alla fall rivit ner all gammal tapet i badrummet och plockat ur badkar och skåp. Usch vilket fult badrum. Kan inte bli annat än bra när det blir klart.

badrum2

badrum
Imorgon ska mattan bort. Jag har så svårt att bestämma mig för vad jag vill ha för skåp och hur dom ska sitta. Jag ändrar mig tusen gånger och hinner nog ändra mig lika många gånger till. När jag rensade ur skåpen kan jag inte fatta hur mycket hårspray, krämer, nagellack, smink m.m. jag har. Helt ofattbart hur mycket som kan gömma sig i ett skåp. Jag kastade 2 kassar och har ändå hur mycket som helst kvar. Även om man inte använder det så kan det ju vara bra att ha…….. eller? 🙂

1 reaktion på ”Nu är vi igång….”

  1. NEJ ! Det är bara att rensa, du har väl sett Fab 5 ?!
    Jag känner mig såå himla nöjd, när det är många tomma ytor…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *