I like….

Jag köpte en kakeltvättare på K-rauta igår.
Idag var jag tvungen att prova den. Jag gillade den skarpt, stor och lätt att ”köra” med.

kakeltvattare

Mattan, toan och tvättstället åkte ut från badrummet idag så nu är det helt tomt därinne.

Badkaret är beställt från K-rauta. Det blir ett helt vanligt badkar och inget bubbel. Vi har ju lite trångt i badrummet så det blev ett lite mindre badkar än standardmodell.

badkar

På eftermiddan åkte vi till Sportis och tittade när Malin spelade barncancercupen. Dom spelade mot varandra då Huges lag hade förhinder. Det var inte Malins dag och hon tyckte inte det gick bra. Så kan det vara ibland och nästa gång går det bättre. För en gångs skull ville Anton följa med men det var för att Rasmus och Linus skulle vara där. Dom hade innebandyklubbor med och spelade i korridoren utanför omklädningsrummen. Dom var nog lika svettiga som de som spelade fotboll 🙂

Imorgon är det ny vecka igen…. fy vad fort helgerna går.

Min kusin Gilla bor i Belgrad. Där har dom haft + 20 grader i helgen. Lite avis måste man ju säga att man blir med tanke på att vi fick sopa av bilen från snö senast i fredags kväll. Härligt för dom och snart är den här hos oss oxå.

var

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.