Syskonkärlek….

Fattar inte att dom bara orkar tjafsa med varandra. Spelar ingen roll om det skiljer 1, 6 eller 14 år, nog sjutton ska det jävlas. Antingen ska man bara ”tugga” med varandra eller peta in ett finger i örat, vad som helst bara det stör.

Ibland får jag lust att boka en tid hos örondoktorn och kolla om det är fel på hörseln eller skicka dom på svenska kurs och kolla om dom överhuvud taget förstår språket. Ibland kan man faktiskt undra?!

Men, om jag tänker till så höll syrran och jag på precis lika…. eller hur mamma? Eller har du inget minne av det 🙂

Det är väl alldeles normalt och kallas visst syskonkärlek……

Puss & Kram, Love You som vi brukar säga <3 hjartan

1 reaktion på ”Syskonkärlek….”

  1. Hahaha….Mina barn skulle oxå behöva gå till örondoktorn OCH den där svenska kursen! Jag frågade senast nu idag på em om hon inte förstod svenska ordenligt!
    Ja, syskonkärleken måste gå i arv! Hihi…

    Kram Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.