Friday

Så har hela denna vecka oxå gått. Slutade som vanligt vid 12, 17 grader och sol ute. Jätteskönt!
Åkte till Studio Q för att fylla på naglarna igen, 5 veckor sedan sist.

Vidare till Alborga för att hämta Anton och Wilmer. De var målade med Färjestads logga i ansiktet. Hela vägen till bilen lät Anton som om han vore 20 år och hejaklacksledare. Väl hemma slipade jag och spacklade lite i badrummet. Killarna cyklade och Tex lastade släpvagnen med skräp från badrummet.

Malin och Linnea kom hem och vi åkte in till stan med Christer och Alfons. Camilla jobbade till 20:00 så hon fick inte följa med 🙁 Vi åt kupongmat på Frasses. Första gången jag ätit där och det var helt OK. På vägen hem sprang jag in på VILA och köpte mig ett par jeans tights.

frasses

Malin, Linnea och Alfons gick på soffan och vi andra åkte till C & M och fikade. Jag fixade lite med Chrilles skrivare och Chrille & Tex kollade på hockeyn.

Eftersom det är fredag har jag lyxat lite med Ahlgrens bilar och gud så gott det var.

bilar1

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *