Äntligen – ledighet

Idag har Anton varit med mig på jobbet. Han kunde vara hos mormor eller Wilmer idag men han skulle prompt med mig på jobbet. På jobbet har jag en elektrisk brevöppnare…… det var den som lockade. Han tycker det är så kul att öppna posten. Det är ju skärtorsdag idag så jag slutade kl 12:00 och då går det bra att han är med. Malin valde att vara hos mormor och morfar. Dom tog en promenad med Zune och bakade sedan negerbollar.

När vi slutade jobba åkte vi hem till Milla och Wilmer. Vi fick lunch där, det var så gott. Vitlökspasta och kräftstjärtar, barnen åt köttbullar.

Wilmer fick följa med oss hem så Milla fick åka och jobba. Det är kanon när vi kan hjälpas åt med ledighet när det är lov.

På em mötte jag mamma och Malin på stan. Vi gick på synsam och valde ut nya bågar till mamma. Vi var säkert där en timme men hittade till slut ett par som hon blev nöjd med. Skrattade gjorde vi oxå 🙂 Dock inte på denna bild 🙂

För övrigt hittade vi inte mycket…. fattar inte vilket mode det är nu men det är väl som Tecka säger -Om ett halvår går du i dom där kläderna du oxå hihi

Malin och jag skjutsade hem mormor och sen lämnade jag Malin hos pappa Danne i Strömsbro. I bilen åt vi lite negerbollar, mums!

Väl hemma var jag SÅ himla trött så jag la mig på soffan och sov i 1 1/2 timme. Jag behöver verkligen den här ledigheten.

När jag vaknade hoppade jag på hojen (min) och cyklade iväg till Köpis. Jag har haft problem med ögonen säkert ett år nu. Det svider till och rinner i dom. Jag frågade på synsam men dom visste inte riktigt. När jag Googlat kom jag fram till att jag måste ha torra ögon vilket är typiskt när man sitter vid en dator hela dagarna. Jag köpte i alla fall ögondroppar som lägger sig som en film på ögat. Hoppas det blir bättre med det. Det konstiga är att jag bara får besvär när jag har glasögon, aldrig när jag har linser. Tycker det borde vara tvärtom. Värt ett försök i alla fall.

1 reaktion på ”Äntligen – ledighet”

  1. Det heter inte negerboll…….2009 och folk använder fortfarande det ordet, de e faktiskt sorgligt. Chokladboll för det innehåller choklad, hur svårt ska det vara?

    Annars har du en jättefin blogg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *