Lugn dag

Idag vaknade jag 8:25, klockan skulle ringa 8:30, inte för att jag hade någon tid att passa men det känns bättre att komma upp i tid.

Anton vaknade vid 9 men låg kvar i sängen och tittade på tv till Tim ringde på och frågade om han ville komma ut och spela bandy. Då blev det bråttom med frukost och på med kläderna.

Chrille och Wilmer kom förbi på cykel och fikade lite. Rasmus ringde och ville vara med Anton. Vi lämnade Anton hos Rasmus och åkte iväg till Köpis. Jag köpte ett par nya skor på stadium och sen handlade vi mat på Coop.

Efter Köpis åkte vi till Rasmus igen. Där blev vi kvar och fikade med Peter och Mia. Vi tittade på deras nygjorda, jättestora, superfina badrum. Helt fantastiskt! Det skulle kunna vara med i en katalog för badrum.
Anton, Rasmus och Linus följde med hem till oss. De spelade bandy på altan, Anton blev trippad och skrapade upp knät men det gick bra. Tur det finns plåster. Tex åkte iväg på biljardtävling. Hoppas bara att det går lika bra som på tävlingen i måndags. Då vann han! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *