Ta 3 betala för 2

Så var ledigheten slut och man är back to work. Dagen gick jättefort och imorgon är det onsdag och då har ju nästan hela veckan gått 🙂

Både Anton och Malin behöver nya skor. Vi fick erbjudande från Stadium, ta 3 betala för 2 så idag blev det en tripp till Köpis…. igen.
Anton fick 2 par vanliga skor och Malin fotbollsskor, precis vad vi var ute efter.
3 par skor för 800 spänn – det var bra!

Idag har badrummet ”gummats” och fy vad det luktar i hela huset. Har inget minne av att det luktade så när vi gjorde om badrummet i källaren. Nu ska jag lägga pussel med kaklet och se om jag kan bestämma mig för hur det ska sitta. Tex säger alltid -Bestäm du morsan. Ibland vill jag bara att han ska säga nånting för jag blir ju så velig……

Samtidigt har jag en son som inte alls är velig. Har han bestämt sig så har han….. Han ska INTE spela fotboll i sommar trots att dom får ett eget lag nu när dom är 7-åringar. Undrar var han fått det ifrån? Ja, jag vet….. att jag kan vara ganska envis och bestämd i vissa lägen 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *