Gråa hår

Trots att man tycker att man är 27 så bevisar håret nåt annat.
Idag var vi som vanligt på veckolunchmöte. När vi suttit i en timme utbrister Jimmy:
-Men Ewa, Nu är det väl dags att färga håret. Sen spädde han på och tyckte att det enda han sett hela lunchen var dom grå stråna och dom måste blända ända bort till Kristian som satt på andra sidan av resturangen.

Ha ha, han är rolig Jimmy…. Han tyckte bara inte att det var min stil 🙂

När Tex skulle knäppa kortet tog han oerhört lång tid på sig. -Men nu då, säger jag. -Ja, men dom gråa håren bländar så hemskt i kameran, svarar han. 🙂 Jättekul! Ha ha
Det var nog därför dom inte syns lika bra som i verkligheten.

gråa hår

Ungefär som om jag inte ser den irriterande grå slingan varje gång jag ser mig i spegeln. Jag fattar inte hur det är möjligt. Det är en samlad fläck med gråa strån. Dom växer som ogräs och jag kan ju inte rycka dom för då skulle jag få en kal fläck där.

Jag tycker ändå att det är konstigt att det inte finns nån bra hårfärg som man inte behöver blanda och strula med. Jag har provat Root Retoucher – Schwarzkopf Coloriste men den håller i max 3 tvättar och är helt kass enligt min mening. Idag måste jag dock använda den eftersom jag inte köpt någon ny hårfärg. Mig veteligt finns det ingen annan färg för utväxt, vet du?

Milla kom förbi och hämtade upp mig vid 6. Vi drog iväg till Centrum och solade lite så vi inte är likbleka till festen nästa helg.

solarium

3 reaktioner på ”Gråa hår”

  1. Jo men tack jag känner igen de där med gråa hår… helt sjukt att det är lagligt att bli grå i skallen när man just fyllt 30år. Det är bra att gå på med starka och hållbara färger Svart täcker bra =)

    Vad ska du på för festligheter då?

  2. Du ser mycket yngre ut än 38 år :). Jag ska också testa Schwarzkopf Coloriste Root Retoucher inom kort och göra en recension av den.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.