Vill man vara fin får man lida pin :-)

Det här med hållningen….
Jag kommer ihåg när jag var typ 10 år, min kusin Gilla skulle gifta sig och min moster M skulle sy nya klänningar till syrran och mig. Jag kommer så starkt ihåg att jag tyckte det var SÅ jobbigt att prova och jag kan tänka mig att jag stod som en pösmunk redan då. Jag gnällde säkert en hel del oxå och Magga säger: -Vill man vara fin får man lida pin. Ha ha 🙂 Det kör jag stenhårt med idag. Om man tänker efter så är det ett mycket bra uttryck, meningsfullt.

1 reaktion på ”Vill man vara fin får man lida pin :-)”

  1. Och alla nålar som hon stuckit in i skinnet…vid provningarna.
    Ett roligare sätt att påverka hållningen, istället för att alltid höra ”Sträck på ryggen” är ”Lyft glädjepunkten!” Och den sitter mitt på bröstkorgen ovanför brösten. Testa !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *