Gud vad jag gillar fredagar….

Känslan av att man ska vara ledig i 2 dagar är superskön.

Idag åkte jag till Anders på AG Kiropraktik och fick en behandling. Jag sitter som en påse nötter hela dagarna så jag får besvär med axlar och nacke. Känner oxå av armbågen vilket är en typisk ”musarm”. Jag har i alla fall de ”hjälpmedel” jag kan ha på jobbet för att underlätta, t.ex rollermouse och underarmstöd. Jag försöker även tänka på hur jag sitter men ibland glömmer man av sig.

Turen gick sedan till Alborga för att hämta Anton och Wilmer. Vi åkte hem och jag satte mig på altanen med min ipod och bara njöt i den varma solen. Killarna hade vattenkrig, Tex åkte till K-rauta och hämtade nya badkaret.

Vi åt tacos, jag stekte köttfärs, (obs) Alex! fixade grönsaker och Tecka dukade. Nice!

Malin åkte till Olivia och sedan ska hon vara hos pappa i helgen.

Nu har Anton, jag och Wilmer delat på 200 g.

marabou m

Det var SÅÅÅ gott!

C & M kom vid 8 och kollade på Talang och inspekterade badrummet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.