"A" och jag är inte "vänner"

Vi har aldrig varit det och kommer förmodligen aldrig att bli. ”A” ger mig huvudvärk och får mig att må allmänt pissigt. A=ALKOHOL – inte min grej, det är bara att inse.
Igår var vi på fest, Milla, hennes syster och deras föräldrar hade en gemensam fest då alla fyra fyller jämt i år. Jättetrevligt!
Jag fick ändå för mig att om jag hoppar över vinet till maten så kommer jag nog att klara mig….. men trodde du? Nej, kl 8 imorse klev jag upp och fick i mig Alvedon, Ipren och lite flingor. La mig på soffan och halvslumrade, nästa gång jag vaknade till fanns huvudvärken fortfarande där. Så höll det på….. ändå till 17:30. Då kände jag mig lite bättre, trött men ingen huvudvärk.
Det är verkligen jättetråkigt och varje gång säger jag – det här var sista gången, aldrig mer, och ändå tror man att det kanske ska funka nån gång men nej, nej, nej.
Som alla som känner mig redan vet så är det inte många gånger per år som jag dricker nåt överhuvudtaget men det gör inte mig nånting, jag kan lika gärna gå på fest nykter och må bra dagen efter. Det känns lite trist att förstöra en hel dag pga en dryck som man inte ens tycker smakar vidare gott men det är förmodligen för att jag vet om att jag mår skit av det.

1 reaktion på ”"A" och jag är inte "vänner"”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *