Leta resa…

Milla och jag har stora planer på att åka utomlands tillsammans. Bara hon och jag, utan karlar och barn. Det har jag aldrig gjort i hela mitt liv…. Vi drömmer då om att ligga på rygg i solen en hel vecka och bara vara 🙂
Vi har ju blivit lite bortskämda med att karlarna håller i plånboken så för enkelhetens skull vill vi ha all inclusive.
Frågan är vart vi ska åka?! Tanken är att vi ska åka i mitten av september och vi vill ju inte riskera dåligt väder, det är ju solen vi är ute efter. Cypern – satans dyrt och få all inclusive att välja på. Turkiet – har varit där senaste 3 åren…. Egypten – hittar inga resor före oktober?!
Vi får väl se om vi kommer iväg och vad vi väljer för resmål.

Tex är nöjd så länge han får spela biljard 🙂

strand

2 reaktioner på ”Leta resa…”

  1. Camilla Thysell

    Ha ha. Ja du det ska bli kul att se vart vi hamnar. För åka det ska vi. Ska bli såååå skönt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *