Vi är lika båda två

Tex och jag har en förmåga att köpa fel och onödiga saker. Fattar inte hur det är möjligt. Vi går på affären och tittar och tycker att det här blir nog bra… oftast blir det inte det. Vi lägger det på ”hyllan”, kan vara bra att ha. De tillfällena kommer – alltså när vi behöver det. Grejen är den att då kommer vi inte ihåg att vi har det på ”hyllan” så då köper vi nytt igen. Så himla onödigt!!! Vi börjar liksom i fel ände.
Ett praktexempel är badrummet. Vi köper en blandare till handfatet innan vi köper handfatet. Nu har vi ju världens mest korkade planlösning där så vi fick köpa ett mindre handfat än standard och vad händer? Jo men kranen blir för kort eftersom blandaren sitter på sidan av handfatet.

Är det någon som vill köpa en FM Mattsson blandare??? 500 spänn – som hittat! Språnkans ny dessutom 🙂

En till arslig grej jag gjorde var att jag skulle klippa av det nya duschdraperiet. Jag klippte snett och inte lite snett heller….. tänker inte ens sätta ut en bild på det för SÅ snett klippte jag. Vi snackar nog en decimeter skillnad haha

Som mamma sa: -Det är bara att köpa ett nytt.

1 reaktion på ”Vi är lika båda två”

  1. Hej Ewa, det här blir mer än kommentarer ett helt brev vill jag påstå.Kul att du har en Blogg själv är jag så gammalmodig av mig så jag har ingen. Det är full aktivitet som vanligt i familjen hör och ser jag.
    Jätte kul att du hör av dig det är så långt mellan gångerna och storebror hör ju aldrig av sig, jag vet ju att han vill att vi andra hör av oss oftare än vad vi gör men då är det bra om han också gör det eller hur? Vi är också i full gång med Badrumsrenovering jag har begärt in offerter från olika håll och två stycken har varit här och tittat. Så i juni drar vi i gång då kan du få lite från mitt badrumsskåp om du vill. Vi uppvaktade Tobias i Lördags hela tjocka släkten i Götet, hans pappa höll tal om när vi fick beskedet att jag var gravid huahuahua vad gammal man är. Anton är snart där det går fort, pussa på Malin & Anton från oss jaja Tex oxå. Ni är välkomna när ni än vill att komma och bo hos oss i sommar. en del veckor är bokade i Gäststugan (Maria m familj bland annat) men vi får plats inne i huset.
    Många pussar& kramar
    Carina m. familj.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.