Olika förhållanden

Man har många olika förhållanden i sitt liv och på olika sätt. Det kan vara till sin kärlek, sina barn, vänner, släkt, arbetskamrater och bekanta.
Man väljer vilka man vill umgås med. De man umgås med är ofta väldigt lika i tycke, sätt och smak som en själv. Är man lika förstår man varandra. Det behöver oftast inte sägas så mycket för att den andra ska förstå. När man träffar en ”ny” person kan det ta ett tag innan man förstår varandra rätt. Det kan vara sättet man säger saker och ting på eller tonfallet man har och ibland får man anpassa sig och kanske ändra sig lite för att det ska fungera på ett bra sätt. Antingen fortsätter man att träffas eller så rinner det ut i sanden. En del träffar man inte så ofta men man håller kontakten ändå, via mail, MSN, telefon m.m. För de som inte träffas så ofta är en blogg jättekul – tycker i alla fall jag. Jag både bloggar och läser andras bloggar.
Vi är alla olika här i världen och tur är väl det 🙂

2 reaktioner på ”Olika förhållanden”

  1. Så sant så sant! Otroligt bra skrivet, Ewa!
    Det är ju faktiskt så det är här i livet!
    Hihi…
    Kram syster yster Lena

  2. Bra skrivet, det finns verkligen en poäng i det du skriver. Ibland så kan det vara så att man tror sig känna personer ifråga kanske lite mer eller mindre. Och då finns det som sagt en i många fall en ironi som folk kanske inte förstår eller är vana vid…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *