Friday

Fredagarna är enda dagen på veckan som jag hämtar Anton på skolan. Imorse tog Tex med Antons cykel till skolan så jag kunde cykla ner och hämta honom.

Malin har praoat på K-rauta idag. Marcus hämtade henne så hon fick börja med honom vid 11. Vid 2-tiden ringde hon och sa att jag inte fick hämta henne förrän 5-6. Hon tyckte det var så roligt. När jag väl kom vid 6 ville hon inte heller hem så jag tog med mig Anton och Wilmer och gick till ICA en stund. Kl 7 åkte vi hemåt.

Anton och Wilmer hittade en bastu som dom satt sig i 🙂 Jag hörde på lång väg hur dom satt och skrattade där inne.

Jag ska fixa en ny design till Nattis blogg. Kommer väl att ta några timmar….. men det är roligt!

Bra arbetsställning och vilken ful profil – haha

Tex har åkt till Stockholm på biljardtävling, vi ses igen på söndag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *