Inte ofta

Idag har syrran och jag träffats med ALLA 4 barn. Det är inte ofta kan jag säga. Antingen är Elin och Ida hos Hasse eller så är Malin hos Danne. Idag ”lånade” Lena Elin och Ida så jag och barnen åkte dit.
Jag skulle egentligen formattera Lenas sega dator men hon har typ 25000 kort i sin dator så det tog himla lång tid att spara undan dom och timmarna gick.
Det gjorde ju inte så himla mycket – vi får ta det en annan dag.
Vi fick korv och makaroner till lunch. Antons favvomat så han var jättenöjd.

Anton och Ida satt i hänggungan.

Malin och Elin tittade på film

För övrigt har jag haft riktigt ont i nacken och axlarna hela dagen. Trist, jag försöker verkligen slappna av men det är himla svårt. Jag känner hur spänd jag är. Jag ska sitta med massagekudden en stund och hoppas att det släpper.

Ofta när jag laddar över bilder till datorn får jag en överraskning. Anton tar ofta kameran och knäpper kort eller filmar. Idag har han tydligen gjort en lineup och kört lite hockeyspel 🙂

Vi tog hem karaokemaskinen från syrran så jag hörde när han i mikrofonen sa:
-Välkommen till Läkerol Arena när Brynäs tar emot gästerna Färjestad………
(Blir han inte hockeyspelare kan han bli en kommentator)
Sen sjöng både Anton och Malin Du Gamla Du Fria.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.