Varje dag

Varje dag säger jag

Idag ska jag gå och lägga mig tidigt

Malin och Tex brukar svara

Det säger du varje dag

Jag vet… och jag kommer ALDRIG i säng tidigt. Kan inte fatta att klockan går så fort på kvällarna. Nu sitter jag här i soffan och klockan är 22:55 men du är det dags…..

Jag måste ändå säga att jag kommer upp lättare nu än förr. Marcus, Alex och Sara som sover i källaren vaknar av mina alarm som tjular på morgonen och tycker att jag är helt DÖV som inte vaknar. Jag har klockradion med alarm och mobilen som har olika låtar ca var 5:e minut.

Jag köpte en ny väckarklocka för typ 2 år sedan. En väckarklocka med sunriselampa. Den skulle enligt ”reklamen” väcka mig naturligt med en soluppgång. Det funkade inte på mig kan jag säga och nu ligger den i en låda. Svindyr var den dessutom. Skitgrejor!

sunrise

2 reaktioner på ”Varje dag”

  1. Hej Ewis, du måste fixa en gästbok så jag kan skriva lite ditt o datt till dig. Du som är en hejar på html-koder. Jag har lite problem med min layout som jag inte fixar. Läs mitt inlägg på min gästbok. Kan du fixa det så bjuder jag på en hemgjord kladdkaka som levereras direkt från bagarn..

    Kram :mrgreen:

  2. hahaha jag tro jag dör *skrattar ihjäl mig*, det här måste va en av dom här arsel-grejerna som ni/du ”bara måste ha” haha… den som lever får se är det inte så… våga o vinn eller försvinn hoho 😆

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *