London 2

I torsdags blev det Antons dag. Hans önskemål var att åka till London Aquarium och titta på hajar så vi hoppade på en dubbeldäckare och åkte dit.

London Eye ligger precis bredvid så vi köpte en paketbiljett – 1200 spänn! Som hittat!

Vi köade hur länge som helst för att åka London Eye och när vi är nästan framme säger Anton -Undrar varför jag är kissis? Ja det kan man undra…. det fanns inte en chans att vi skulle kliva ur kön så han höll sig hela vägen runt 😀

Jag tackar gudarna att det inte var klarsol. Det var SÅ himla varmt och vi höll på att löka sönder (som Alex säger)


På kvällen kom värsta regnvädret, vi köpte oss paraplyn och slank in på första bästa restaurang. Det blev en italiensk restaurang och jag lovar att Anton fick jordens dyraste spagetti. Han åt bara kokt spagetti, alltså utan sås, bara kokt i vatten….  när notan kom in skulle dom ha 9,50 pund för spagettin. Jag var ju bara tvungen att säga till för man kan inte betala över 100 spänn för en tallrik spagetti!!!! Vad tror ni dom drog av? Typ 2 pund – jädrans pundhuvven!

1 reaktion på ”London 2”

  1. Vilken tur för oss läsare att Anton ville dit, så vi får ta del av korten:) såg nog skylten om Lambert bridge och ville dansa på en gång

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.