London 3

I fredags följde vi med tjejerna på guidad tur i Chelseas arena. Synd bara att vi inte fick se en fotbollsmatch oxå. Det hade varit kul.

På kvällen spelade dom match mot Fulham på Fulhams training ground som låg en bra bit utanför stan. Dit gick ingen tunnelbana:? Vi frågade flera taxi men dom hade ingen aning om var det låg trots att vi hade adressen eller så ville dom inte veta. Det slutade med att vi tog bussen, 3 byten och typ en timme senare bytte vi färdsätt till taxi. Vi blev lite skeptiska om det verkligen var en taxi så Tina frågade om det verkligen var en real cab? 🙂  Jag satt i baksätet och höll på att skratta ihjäl mig. Ha ha  Vi fick hans kort med telefonnummer och kände oss lite lugnare. Vi hittade i alla fall fram till slut lite försenade och naturligtvis spelade Malin första matchen och vi missade när hon gjorde mål 😕   men men Jag tycker vi var duktiga som tog oss dit. Dom förlorade med 3-2

Tex bara vägrade åka buss tillbaka så vi ringde till taxin som tog oss hela vägen tillbaka till Fulham Broadway.

1 reaktion på ”London 3”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *