Slut på sommaren

Det känns som om sommaren är över nu, har bara 3 dagar kvar på semestern. Barnen börjar skolan på tisdag och det känns faktiskt bra.

Tidigare i veckan pratade vi med C & M om att vinna mycket pengar och med mycket så är det minst 10 miljoner. Undrar vad man skulle göra? Inte skulle jag jobba i alla fall. Känns inte så jättekul när man tänker på att man ska sitta instängd på ett kontor vid en dator i typ 27 år till 😮 undrar hur gamnacken kommer att se ut då?

Men vad ska man göra då?

Tur att allt går upp och ner. Ibland känns det helt OK att jobba men ibland är det bara drygt. Allra helst att kliva upp på morgonen….. undrar i hur många år ”dom” diskuterat det här med 6-timmars arbetsdag?

Det knepiga är att har man inget jobb så vill man inget hellre än att ha ett?!?! Då är det helt plötsligt inte så roligt att vara ”ledig”.

4 reaktioner på ”Slut på sommaren”

  1. Kom och titta på min gamnacke du så får du se 🙁 men håller med visst är det konstigt när man har vill man inte när man inte har vill man och det gäller det mesta inte bara jobb hahaha 🙂

  2. Jag har varit i samma tankar som du om o om igen. Men nu jä-lar ska jag hitta ett jobb där jag får känslan av att inte bara längta efter pension. Utan att göra det som jag verkligen tycker är skoj.

    Tar säkert en tid, men jag vill så gärna. Måste ju komma på vad bara. 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *