Primark London

I London finns en helt fantastiskt billig klädaffär som heter Primark. Vi var där 2 ggr och kom ut med 2 stora pappkassar. Det var verkligen superbilligt. Köpte faktiskt ingenting till mig själv men Anton fick flera välbehövliga joggingbyxor som kostade 2 pund st. T-shirts för 1 pund, Tex pikétröjor för 1 pund. Handlade en del till Malin oxå och Alex fick en tröja. Jo just ja, jag köpte faktiskt en kortärmad kofta till mig själv.

Tina hann nog med Primark 4 ggr och handlade lika mycket varje gång 😀 Tur vi inte var där fler dar för då hade nog Tina fått köpt mer än en ny resväska för att få hem alla kläder :mrgreen:

På lördagen när vi skulle åka hem mötte vi upp tjejerna vid Oxford Circus så de som hade föräldrar på plats fick gå tillsammans. Tjejerna hade ätit en hel del pastasallad under veckan så Malin ville gå på Mc Donalds.

Vid 3-snåret mötte vi upp Frida, Janne och Tina som tog hand om Malin när vi åkte hem. Vi hade jättetrevliga dagar tillsammans med Janne och Tina som stannade kvar en dag längre än oss.

Vi åkte vidare till Quensway där vi hämtade vår resväska och åkte sedan tunnelbanan till Heathrow. Vi fick göra 2 byten och på den sista streckan blev det flera stopp efter vägen. Vi var ju redan sena och jag började känna mig lätt stressad. Vi gick det som kändes flera kilometer från tunnelbanan till incheckningen. Där fungerade inte SAS selfservice så vi fick checka in manuellt. Vi gick genom säkerhetskontrollen, Tex fick tom. ta av sig skorna men pep för en gångs skull inte. Det gjorde däremot Anton, säkerhetsvakten talade om för oss att han måste kolla Anton och eftersom han är barn så måste vi titta på. Det var inga problem så vi gick vidare och kollade på avgångarna och vårt flightnr sa: Go to gate

Det blev alltså ingen taxfree där utan raka vägen på planet och upp i luften 17:55. Gick förvånansvärt jättebra att flyga och inte var jag nervis heller. Känner mig som värsta Globetrottern nu 😀

2 reaktioner på ”Primark London”

  1. Fantastisk var ordet! Inte lika fantastisk upplevelse när man kollade kontot när man kom hem 🙄 Äh.. man lever bara en gång .. Får väl leva på vatten och skorpor månaden ut.. Trevligt hade vi i alla fall ..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *