Gävle Marinfestival

Idag tog vi med oss barnen och åkte ner till Alderholmen för att gå på marinfestivalen. Nu är ju jag inte ett dugg båtintresserad så jag kan inte säga att det var så mycket för mig. Barnen tyckte däremot att det var kul att gå på båtarna. Dom fick provsitta och titta på alla instrument. Tobbe Trollkarl var oxå där men han var faktiskt lite ”för mycket”. Enda anledningen till att jag skulle åka dit igen skulle vara för att DiLeva spelar där ikväll. Jag tycker han är jättebra!

Jag saknade lite karuseller för barnen och några marknadsstånd hade inte heller skadat. Ja, ja men det finns säkert andra som tycker att det är bra…..

På förmiddan kom Anton och Wilmer inspringade och ropade att det gick en igelkott utanför Jonas. Nyduschad som jag var for jag ut i bara morgonrocken och där gick den minsann 😀

När vi kom och stirrade på den lilla stackaren for han in i gräset och försökte gömma sig. Han lyckades ganska bra!

3 reaktioner på ”Gävle Marinfestival”

  1. Jaha, vad var det för båtar ni såg då?
    Pappa och jag åkte på södra sidan för att kolla skeppen som skulle vara där. Det enda vi såg var Gerda och några sjövärnsbåtar (såg ut som krigsfartyg). Det var sannerligen inte mycket att hurra för.
    Då var det säkert mycket trevligare att se en levande igelkott.
    Kram mamma

  2. Jag håller med dig om Tobbe trollkarl såg honom på Grönan men tyckte bara han var jobbig, eller hur Ettan bättre med en igelkott än Marin Festivalen :))

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *