Canal+

Så var det dags att teckna ett nytt avtal för Canal+ och säsongskortet. I mars slutade vårt abonnemang helt plötsligt att fungera och jag gjorde en felanmälan till Canal+. Dom felsökte och felsökte och kom fram till att det inte var nåt fel i deras system. Felet måste ligga hos vår kabel-tv leverantör Cantab. Jag felanmäler till dom som inte alls tycker att det är konstigt eftersom Canal+ har sagt upp avtalet med Cantab 😡 Borde inte Canal+ se det?!?! Enligt min mening är Canal+ ett skitbolag!

Jag åkte förbi Cantab efter jobbet, skrev på avtalet och fick mitt kort. Hem och installerade…. tror ni det funkade? Naturligtvis inte, jag hade fått fel kort. Tillbaka in till stan och fick ett nytt.

Vi har haft 2 boxar tidigare, en i vardagsrummet och en i sovrummet. Vi har bara tagit med oss kortet upp om vi skulle titta där. Nu har Canal+ det skitbolaget bestämt att kortet kodas till digitalboxen. Man kan alltså inte ha 2 boxar och flytta över kortet. Tyvärr finns det inget annat bolag som har säsongskortet så man är ju liksom ”tvungen” att ha Canal+.

Så fort vi ska installera nåt nytt i teknikväg brukar Tex säga -Fixa det du, morsan! Är jag teknisk? Nej, men som Tex säger jag är duktig på att läsa mig till det tekniska. Jag älskar att läsa instruktionsböcker! Om Tex ska skruva ihop en Ikea-grej brukar jag alltid säga: -Har du läst instruktionsboken? Hi, hi han skulle aldrig läsa en instruktionsbok 😀 och tycker: -Läs den du, jag skruvar på mitt sätt jag. 🙂

1 reaktion på ”Canal+”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *