Höjdhopp

En sen kväll för några år sedan hoppade Åsa B och jag höjdhopp på vår gård. Vi hade som tradition att en granne lånade hit en höjdhoppsribba och matta strax före midsommar. Alla barn tränade och hoppade, så även Åsa och jag.

Åsa hoppade minsann som om hon inte gjort annat i hela sitt liv. Hon var helt otroligt duktig! Själv kom jag knappt över en halvmeter. Jag var riktigt urkass! Eftersom det gick så dåligt försökte jag ta ut svängen ordentligt före hoppet och vad gör jag? Springer in med stortån i ena ribbstolpen. Det var INTE skönt kan jag säga. Vi hade i alla fall roligt, skrattade och fnissade så grannarna måste ha trott vi var fullkomligt galen 😀

Lite med tanke på att herrarnas höjdhoppsfinal just är avslutad.

5 reaktioner på ”Höjdhopp”

  1. hahaha jag tror jag dör av skratt, hoho (de var stortån som var kul) varför har ni inte fortsatt med den traditionen. Måste ju vart hur kul som helst. 😆

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *