Hur sur kan man vara?

Drog från jobbet före 3 för att åka till Media Markt. Kommer dit…. tror ni det var idag? Nej, det är imorgon men Alex har sagt 25:e så jag läste inte ens på inbjudan när jag fick den.

Jag surade ur helt och det syns ju på exakt hela mig när jag bli så där skit sur 😡

Vräker naturligtvis ur mig med surt tonfall till Tex att nu skiter jag i att åka dit imorgon oxå. Nu får det vara och jag kommer aldrig att åka dit sen heller. Dissa! I nästa stund tänker jag att jag ska åka tillbaka och jobba igen tiden så jag kan gå imorgon utan dåligt samvete. Jag vill ju egentligen gå dit. Känner hur käkarna är skitspända och jag blir kokvarm och nej jag åkte inte tillbaka till jobbet.

Tex bara hatar när jag blir så där sur och tycker att jag är skitfånig och det har han väl all rätt att tycka.

Jag kanske ändrar mig när jag lugnat ner mig lite….. Jag får väl åka in och jobba ikväll i så fall.

2 reaktioner på ”Hur sur kan man vara?”

  1. ja usch visst blir man förbannad när något man planerat för skiter sig, men du kan nog gå imorgon iaf utan att få dåligt samvete

  2. Nu har jag gjort min debut på Media Markt..Köpte en bärbar för 4444 kr..Känns helt ok för mina behov och så fick man ju korv med bröd på köpet.. Varje fall så var det inte Frida som var med på makaroni-partyt hos dig i Fredags..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *