Föräldramöte

Det blev ett besök på MediaMarkt…… åt en hårdmacka till lunch och jobbade resten i 390 för att hinna iväg. Vet inte vad jag gjorde dom 2 veckor jag var in och jobbade i somras för idag har jag hittat hur många felbokningar som helst 😯

Jag insåg i alla fall att vi har allt. Det fanns ingenting inne på MediaMarkt som vi behöver. Visst skulle jag vilja ha en ny kamera men det är inget jag behöver ha. Jag har en fullt fungerade som ändå duger mer än väl. Jag skulle vilja ha ett nytt strykjärn men mitt fungerar bra. Det finns en sak vi inte har och det är surroundsystem….. men det är väl ganska onödigt egentligen. Ja, ja vi får se om det blir nåt så småningom.

Affären var i alla fall stor och fräsch. Vi gick runt med en egen snygg Media Markt kille – Alex! Det som är lite bra med MediaMarkt är att man får testa produkterna. På andra affärer är det ju oftast bara atrapper på tex. mobiler och kameror och då kan man ju inte testa alla funktioner. Tyvärr fick vi inte se och ta del av de erbjudanden som kommer i och med öppningen imorgon men det är väl förståligt, annars har väl både Siba, OnOff och Elgiganten samma erbjudande.

Vid 6 var det dags för föräldramöte i Malins klass. Måste säga att människor är väldigt olika. Vi har olika syn på hur skolan fungerar. Har man barn som redan gått 7 år så borde man väl ändå ha lite koll på hur skolan fungerar idag?!? Det är verkligen helt olika mot när vi gick för 20 år sedan. Det skrivs och pratas mycket negativt om skolan men jag tycker att den är mycket bättre idag än när vi gick. En sak till! Det är alltid samma föräldrar som går på föräldramöten, spelar ingen roll om det är skola eller idrott. De föräldrar som inte går, har dom inget intresse alls för sina barn?!? Jag har verkligen svårt att förstå det.

2 reaktioner på ”Föräldramöte”

  1. jag ska försöka ta mig in MM får se om jag får samma snygga kille till hjälp 🙂 behöver ju en ny DVD. Visst är det så med föräldrarmöten samma ansikten som alltid, varför ja det vete sjutton men det är synd det är det

  2. Vilket sammanträffande. Jag var oxå på föräldramöte igår – självklart fick jag sköta anteckningarna under kvällen. Ena läraren såg lite chockade ut när han insåg att jag var journalist – eller så var det mitt knallröda hår som chockad….Hur som helst var det trevligt. Roliga föräldrar och kul att få vara lite frågvis. 😉
    Kramis

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *