Anna Anka

Typ ALLA pratar om Anna Anka så jag var bara tvungen att kolla på TV3 Play Svenska Hollywood fruar 

Vad säger man? Både Anna Anka och dom andra 2 donnorna kändes inte skitsmarta…. men visst, det kanske inte jag heller är och jag skulle ljuga om jag säger att jag inte skulle vilja prova på att leva i den lyxen ett tag 😛

6 reaktioner på ”Anna Anka”

 1. Javad ska man säga? Nu har jag sett båda avsnitten …
  Anna verkar ju vara hemsk, hon är inte ens sympatisk, stackars barn och dom som jobbar för henne.
  Måtte jag aldrig bli sådär… 😡

 2. Ja, jag skulle också kunna tänka mig ett par veckor i en lyxtillvaro. Bara för att känna hur det kan vara att ha tillgång till frissa, makeup-folk och allt däromkring. Kunna köpa vad som helst utan att titta på prislappen. Köra en tjusig Merca.
  Oj, oj, oj! Drömmar!
  Kram mamma

 3. Om det krävs att tillfredställa gubben på hans vissling, se skitsnygg ut varje minut, fixa läppar, bröst och mage, motionera dagligen, sitta på en pidestal och le, samt radera alla förnuftiga åsikter för att kunna få handla vad och hur mkt som helst. Nja, då passa jag nog.

 4. håller med föregående talare här, jag är jäkligt glad att jag tjänar egna pengar och slipper vara lyx”hora” för det är väl det dom är?! Men det är ju skoj och kolla på dom, vilka värderingar dom har 😯

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.