Läkerolen 4


Vaknade med en sjudundrande huvudvärk imorse. Skickade ett SMS till Jimmy 06:02 där jag skrev att jag lägger mig igen och hör av mig om och när huvudvärken släpper. Tog en Ipren 600, stoppade i bettskenan och försökte somna om.

10:20 ringer telefon hemma och Ann är i andra änden. Hon låter helt orolig och undrar var jag är?!? 

-Åh, jag har sån huvudvärk men jag skickade ett mess till Jimmy imorse. Jimmy hade inte tittat på mobilen för vilken normal person skickar ett SMS klockan 6 på morgonen?!  Det värsta hade i alla fall släppt så jag fixade till mig och drog iväg till jobbet.

Som alla onsdagar hade vi lunchmöte på Läkerol Arena. När vi var på väg in på Läkerolen hör jag någon bakom mig ropa -Ewa!

Det var Nathalie och Maritha, Åh vad roligt det var att se dom! Synd bara att jag inte kunde luncha med dom istället 😉

På Läkerolen har dom buffé och när vi gick in stod en pelare med handsprit. Riktigt bra tycker jag! Jag gillar handsprit och har spritat mest hela sommaren. Speciellt när man varit utomlands. Handspriten var i skumformat och det borde väl ALLA skolor och dagis ha men kommunen har väl inte råd 😕  Inte bara i influensatider utan ALLTID!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Läkerolen