Herregud!!!

Tror jag blir galen! Hur kan man ha sån attityd??? Störig, kaxig och allmänt sur!

Jag pratar om 13-åringen här hemma, Malin. Idag har hon minsann fått städa sitt rum, plockat i en tvättmaskin och stänkt lakan. Stora protester och gnäll hela tiden men hon har gjort det 🙂 Seger!

Hon ska ALDRIG ha några barn för gud vad jobbigt att ta reda på efter både sig själv och andra 😕

En sak hon inte kommit på är att om man gör allt ordentligt på en gång så går det mycket fortare. Hon slarvar som sjutton, jag blir galen och hon får göra om, allt tar alltså dubbelt så lång tid. Inte undra på att det blir så jobbigt…..

Jag är väl själv om det här va?

3 reaktioner på ”Herregud!!!”

  1. ja Ewa du är helt ensam om det där, för min 13-åring GÖR INGET förutom att gnälla o skälla. Vilken tur dom har att man älskar dom ändå

  2. 🙂 Fattar inte vad du menar!! Här hemma är allt så positivt och harmoniskt..NOT… Tack snälla Ewa för att du skjutsar tjejerna idag..

  3. Själv brukar jag benämna mig som mamma till två aliens och en 7-åring. Jag är helt övertygad om att tonåringarna mentalt flyttar till en annan planet. Kommunicera, vad e de??
    Har haft en toppenhelg. Fixade grabbarnas rum med soffor och mys. Fick höra snälla saker som jag kommer leva på hela veckan…….

    kramis:-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.