Räls och kajal

Idag var det dags för Malin att sätta in sin räls. Det gick jättebra men tog över en timme.

Nu har hon ont och det spänner i tänderna men med lite alvedon går det bra ändå.

Git och jag har varit på Köpis varje måndag i flera veckor och dit åkte vi idag oxå 🙂

Jag köpte en Isadora Kajal på Kicks…..

Jag har väl aldrig varit maken om inbrottsäker kajal. Jag höll säkert på i 10 minuter att försöka få bort plasten runt pennan. Jag använde en nagelsax och den körde jag naturligtvis rätt in i fingret och det var INTE skönt. Måste ju finnas bättre och enklare förpackningar……

1 reaktion på ”Räls och kajal”

  1. ja det känns som vi skapat en tradition nu 🙂 visst kan man bli vansinnig på förpackningar jag tog till kniven sist haha, stackars finger då hoppas du har plåster

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *