Hemgång

Natten har varit lugn, Anton har sovit hela natten. Han har vaknat några gånger när han hört min säng knirra och knaka men han har inte väckt mig 🙂

Imorse när jag frågade hur det kändes gav han mig tummen upp och det var väldigt skönt att se. Prata tycker han fortfarande är onödigt och jag kan förstå honom då det gör ont. Han kör teckenspråk 😛

Han har fått i sig lite blöta flingor och nyponsoppa. Läkaren har varit här och gett oss info om dagarna framöver vilket innebär en massa smärtstillande. Vi ska ge full dos även om han inte har ont. Nu väntar vi på en undersökning av halsen och sen får vi förhoppningsvis rulla hemåt. Jag längtar hem, 3 dagar här känns som 3 veckor.

1 reaktion på ”Hemgång”

  1. Men han är ju skitduktig alltså, jag är så imponerad av honom, krama om honom från oss alla på Skolvägen 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.