Tysta leken

Jag har väl aldrig varit med om att det varit så tyst här hemma. Känns som om alla leker tysta leken.

Erik är här med Anton och dom pratar inte med varandra 🙂 Tyst förståelse men dom roar sig ändå.

Väldigt ovant men jag tycker ändå att det är skönare när det är full fart här hemma.

Malin åkte till Emma och ska sova där inatt. Hon fick tillbaka engelskaprovet igår med resultatet Godkänt. Jag visste inte om att hon skulle ha prov så vi hade inte tränat. Jag blev jätteglad över hennes resultat, skönt att inte alla ämnen är svåra för henne. Nästa gång blir det mer än Godkänt….. med lite träning.

1 reaktion på ”Tysta leken”

  1. Ewa njut, du vet inte hur länge denna underbara tystnad håller i sig 🙂 Men bra Malin ( hon sa inget till mig heller om något prov, ändå tränade Linnea till sitt prov) duktig hon med:D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *