Lever vi?

Eftersom vi bara är hemma och inte gör nånting så har jag ingenting att skriva om men jag måste väl få ner några rader i alla fall.

Anton mår mycket bättre, äter mjuk mat och pratar en hel del när han känner för det. Malin är 13 år och jag säger bara 13 ÅR med STORA BOKSTÄVER!!!

Igår började jag sticka en Brynäsmössa till Wilmer och idag blev den klar. Han blev jätteglad när han fick den.

Imorgon ska jag åka till Biblioteket med Anton och låna ett Lego Star wars spel. Anton säger att man kan låna spel där så vi får väl åka dit och kolla. Jag ska köpa garn och sticka en mössa till mig själv oxå. Jag ser ju ut som ett pucko i mössa men det värmer skönt när det är kallt ute.

Sedan Malin fick sin tandställning ser jag tänder överallt. När jag tittade på Idol i fredags såg jag flera stycken som borde haft tandställning. Man kan ju undra om dom kastar in tänderna i vissa munnar. För övrigt är jag grymt besviken på att Camilla åkte ut. Jag tycker hon är bra och hon fick min röst i fredags.

Git och jag tog en prommis idag och sen tittade vi på Ensam mamma söker. Det är så himla pinsamt så man kan dö ibland.

3 reaktioner på ”Lever vi?”

  1. Usch vilket dåligt samvete jag får, Malin o Linnea har önskat sig sockar o jag har stickat ca 10 cm 🙁 hoppas inspirationen sätter fart snart.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *