VIP-kväll på Cubus

Malin är hos pappa Danne några dagar. Anton har varit på bio med Erik, filmen UPP. Han sov när jag kom hem så jag har inte hunnit höra vad han tyckte.

Själv blev jag utbjuden på restaurang av min Love. Vi rabblade nog upp alla restauranger som finns i stan och som vanligt säger Tex att jag får välja. Velpottan, hur ska jag kunna välja? Vi hamnade i alla fall på Lams Terass och åt jättegod mat. Jag lyxade till och åt friterad banan och glass till efterrätt. Jag var chaufför 😉 nu är det ju helt plötsligt jätteroligt att köra.

Milla ringde på eftermiddan och berättade att hon fått en VIP-inbjudan till Cubus och fick ta med en vän – och vännen var jag 🙂

Naturligtvis fanns det en del att shoppa och med 40% rabatt blev det ännu roligare.

4 reaktioner på ”VIP-kväll på Cubus”

  1. Åh va härligt det kan lösa många kuntar med lite shopping 🙂
    Vilken fin kjol du hade på dig,… jag har letat efter en sån, är den svart?

  2. Kjolen är lite gråsvart, jeansstretch, jätteskön! HM (divided) 99 kr. Bästa affären som Milla säger 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *