Näsa

Mina glasögon har suttit riktigt illa ett tag. Igår bröt jag till pluttarna för jag tyckte att brillorna hasade ner. Idag har jag haft så himla ont på näsan, det har känts som om glasögonen vägt 10 kg och pluttarna har skurit in. Ser ut som om pluttarna sitter kvar på näsan när jag tagit av brillorna. Ni som har brillor vet med största sannolikhet hur ont det kan göra.

Efter jobbet åkte jag till synsam och fick glasögonen justerade. Dom är himla bra på det 😉

Jag har fortfarande röda märken på näsan, imorgon blir det nog linser så den stackarn får vila lite.

————————————————————————————————————-

Idag sa Anton
– Mamma, visst är inte jag bedövd.
– Bedövd? Vad är det?
– Ja, när man får vatten på huvet.
– Jaha, du menar döpt, fniss, Nej du är inte döpt.

🙂  Ha, Ha, Roliga kommentarer det kommer från dom små.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *