Moccasiner

Förra vintern köpte jag ett par stövlar på Skohuset. Efter några veckor gick själva grejen man drar upp dragkedjan med sönder. Jag åkte tillbaka till affären och fick ett par nya.

Imorse studsade jag ner i källaren och hämtade upp stövlarna. Jag gillar dom, bra vardagsstövlar!

Jag hann nästan bara in på jobbet så kändes det som om jag sprang och snubblade. Hela sulan på ena stöveln hade lossnat 😮 5 min senare släpper den andra sulan 😮 och går av…..

Inte kul, kändes som att springa runt i moccasiner med klack 🙂

Väl hemma var det bara att rafsa igenom hela kvittolådan. Med tiden har jag lärt mig att det är bra att spara så många kvitton som möjligt så jag har en låda jag kastar ner dom i. Lite jobbigt när man ska leta efter ett kvitto och eftersom jag bytt skorna en gång tidigare så har jag nog slarvat med att lägga i kvitto nr 2. Jag hittade inte kvittot, Typiskt!

Jag tog i alla fall med mig stövlarna och åkte till Skohuset och det var inte första paret som gått sönder. Eftersom jag inte hade nåt kvitto drog hon av 100 kr på mitt tillgodokvitto och det var ju ändå sjysst.

1 reaktion på ”Moccasiner”

  1. Trodde du skulle behålla dom och gå till skomakaren och sen ge räkningen till Skohuset. Men men bara ut och leta nya 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *