Vaccination

Igår fick Malin svininfluensavaccinet. Hon tyckte inte sprutan gjorde ont, den bästa sprutan hon fått. Hon fick vaccinet i skolan och enligt henne så tog alla i klassen sprutan. Så var det det här med biverkningar……

Hon klagade på ont i kroppen igår, likaså imorse. Nu är Malin väldigt känslig och kan säga 40 ggr på 10 min att det gör ont, men visst, hon har säkert ont. Jag skickade i alla fall iväg henne till skolan. Lite dåligt samvete fick jag 😕

Jag ringde 020-202000 som ger svar om den nya influensan. Tjejen jag pratade med sa att det vanligtvis håller i sig ett dygn, ibland 2 så förhoppningsvis går det över under dagen.

Jag tycker i alla fall att vi tagit rätt beslut om vaccinet och på fredag är det Antons tur.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *