Applåder

Kl 8 imorse ringde klockan, det var bara att steppa in i duschen och göra sig klar. Malin hade tid hos tandläkaren 9:30. Hennes tandställning lossnade förra helgen så vi fick åka dit och laga den lite.

001_4

Värsta monstermasken

Hem och sen iväg med Milla och Wilmer till Barnens Hus och köpte present till Adam som har kalas imorgon. Vi åt lunch tillsammans på Max. Anton har varit hos Erik S hela dagen.

Efter lunch skjutsade jag ut Malin till Emma i Bovik. Vi stannade till på Köpis efter vägen och sprang in på apoteket. Det var naturligtvis jättemycket folk och få lediga parkeringsplatser. Jag körde ett varv runt och hittade ingen plats men på vägen tillbaka var det en ledig närmast vägen. När jag svänger in kommer det en bil mittemot mig som blinkar höger. Jag skyndar mig att svänga in på den lediga platsen och det gick ju galant med min lilla bil.

Malin påpekar lite fint -Mamma, nu tog du hans plats. -Vad då, hans plats? Hur ska jag kunna vet om han blinkar för att ta parkeringen eller om han blinkar för att köra ut på vägen?!

Precis när vi är på väg att kliva ur ställer sig bilen på vägen jämsides med min bil och karln i bilen är rasande och applåderar till mig. Typ, Grattis du lyckades ta min parkering. Jag stirrar bara på honom, sen började Malin och jag skratta och småsprang in på Köpis så karln inte skulle komma efter 🙂

Nathalie, Viggo och Peter kom förbi en sväng på eftermiddagen. Vi hann med några timmar mellan Viggos simskola och Peters kompishockeymatch. Kul att ses som vanligt!

003_3

007_2

2 reaktioner på ”Applåder”

  1. hallo alla sura gubbar se upp för Ewas yaris, risken finns att din parkeringsplats bara försvinner 😀 och att Ewa rusar ut ur sin bil med håret på ända och handväskan som en propeller tokgarvandes, tack för denna berättelse länge sedan jag skrattade så här hahahahahahaha

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.