Lunchdate

Idag åkte jag och hämtade upp mina ex arbetskompisar Nathalie och Maritha. Vi åkte till Läkerolen och åt lunch tillsammans. Riktigt nice!

Vi ses inte så där jätteofta och jag måste säga att jag saknar att jobba med dom. Men vem vet vad som händer i framtiden 😉

022

Min mobil ringde när jag var på väg till skolan för att hämta Anton. Det var Milla som undrade var jag var? Hon var på skolan och Anton var faktiskt lite ledsen och ville inte ta sprutan förrän jag kom. 5 min senare var jag på plats och vi gick upp till sköterskorna som skulle ta sprutan. Anton sa vad han hette, hoppade upp på stolen, tittade på en hund och då kom sticket. Han tittade på armen och sen  var det klart. Han sa ingenting och inte gjorde det ont heller. Skönt! Vi fick sitta i ”vilrummet” en kvart och sen fick vi åka. Jag måste säga att jag blev förvånad över att han var lite ledsen. Det är inte ofta det händer kan jag säga.

På kvällen har vi som alla fredagkvällar varit på Sportis där Anton tränar innebandy. Jag är ”lagledare” och ska fylla i närvarokorten. Jag fattar inte att det ska vara så svårt att lära sig vad alla heter. Som tur är hjälper Milla mig för hon är hur duktig som helst. Kommer hon inte ihåg barnen så kommer hon ihåg föräldrarna 🙂

1 reaktion på ”Lunchdate”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *