Frissan

Tänk att det kan vara så fantastiskt skönt att få håret tvättat av någon annan, bara luta sig bakåt och blunda. Nice!

Det blev samma frilla som sist men inte lika kort. Nu har jag fått för mig att jag ska spara långt igen. Enda negativa med att klippa sig är att dom grå liksom kryper fram så imorgon måste jag köpa lite färg och kasta i håret.

Någon bild på den fantastiskt snygga jag får ni inte se 😉 Anton och hans kompisar har filmat upp både batteri och minneskort i kameran.

Onsdag = Stockholm Arlanda
Det var en 8-årig tjej som skulle flyga själv till sin farfar i Malaga. Jag blev alldeles tårögd när mamman vinkade av den lilla tjejen vid säkerhetskontrollen. På planet säger tjejen – Jag kommer att sakna min guldfisk….. Ha, Ha, dom är för söta 🙂 Tufft gjort att flyga själv som 8-åring!

3 reaktioner på ”Frissan”

  1. Jag håller med dig om att det är väldigt skönt att få håret tvättat av nån annan. Idag ska faktiskt jag till min frissa för att bli lite ompysslad.
    Kram mamma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *