Nutella

Veckorna går fort nu, måndagarna känns riktigt jobbiga när man vet att man har hela veckan framför sig. Men så helt plötsligt är det torsdag och man kan inte fatta att det bara är en dag kvar att jobba.

Den här mörka årstiden passar inte mig och min hjärna. Den reagerar liksom inte när klockan ringer, det är ju mörkt ute och då ska man sova. Imorse frös jag och ville inte kliva upp för det.

Åkte i alla fall till Köpis en sväng och strosade lite i affärerna. Det är så lugnt och skönt där på vardagskvällarna. Jag har blivit pepprad med SMS om alla rabatter och reor men jag hittade ingenting. Jag köpte hårfärgen jag skulle ha och ingenting annat. Färgen står kvar på byrån i hallen och den kommer inte att hamna i mitt hår idag.

Jag älskar choklad, har alltid gjort det och kommer förmodligen alltid att göra det. Macka med smör och nutella är riktigt gott. Jag kan däremot inte förstå att dom kan skriva på burken att det är smörgåspålägg, det är ju för sjutton ren chokladkräm! I min värld går det under benämningen godis. Men OK, är det smörgåspålägg behöver jag inte ha dåligt samvete när jag äter det.

Det finns fler i vår familj som gillar nutella och burken tar snabbt slut men det är INGEN som ätit av den 😉

3 reaktioner på ”Nutella”

  1. Du får inte skriva om choklad nu när jag inte ska äta det. Ha ha. Nu kom jag att tänka på dom där goda pannkakorna med chokladsås på som vi åt till frukost i Turkiet. Längtar tillbaka…..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.