Match

Idag spelade Anton 2 hockeymatcher på Borr & Tång Arena. Borr & Tång Arena – Vilket namn på en ishall, jag gillade Toyotahallen, men man kan enkelt säga Sportis oxå.

Första matchen spelades mot Sätra och dom förlorade med 7-5, andra matchen mot Huge vann dom med 5-1. I den här åldern kör dom med ”tutbyten” utan att stoppa tiden. Svenska Ishockeyförbundet har tydligen kommit med den briljanta idén att det ska vara 1 minut mellan varje byte mot förra årets 1 1/2 minut. Tänk er då att det blir en avblåsning, innan alla spelare har ställt sig rätt och pucken släpps för tekning så har ju hela minuten gått eftersom klockan inte stoppas. Nej, fy för tutbyten! Dom hinner bara in på plan så ska dom byta igen……

Chrille, Milla och barnen har varit här och ätit hemlagad pizza ikväll. Jag har färgat håret på Milla och målat hennes naglar, Å så fin hon blev!

Igår kväll kom Git förbi och färgade mitt hår. Tänk att lite färg kan göra så mycket!

3 reaktioner på ”Match”

  1. Ja men usch kommer ihåg ”tutbytena” och det är skitjobbigt för ungarna men det ska ju vara rättvist detta så det är nog bara att gilla läget:( Jag tänker utnyttja dig till mitt hår Ewa, ska bara klippa mig först, sen får du komma o slinga mig hihihihihi

  2. Wilmer hade nog brytit ihop om han varit med på matchen. Han som tyckte det var snabba byten förra vintern. Tusen tack för att du gjorde mig ”snygg”. Jag har fått beröm på jobbet idag 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.