Modell för en dag

Katta frågade mig om jag ville följa med till Stockholm i januari och vara Modell för en dag. Såklart jag vill! Tänk vilka fina bilder jag skulle kunna lägga in på bloggen, eller kanske inte. Jag är inte precis fotogenique som ni säkert redan vet, men en proffsfotograf kanske skulle kunna få till det 😉

Nu har jag fått reda på att det är precis den helgen Malin spelar cup i Enköping 🙁 Vilken besvikelse!

Tänkt vad typiskt, så långt fram i tiden och ändå får man inte ihop det.

3 reaktioner på ”Modell för en dag”

  1. men va tråkigt att det alltid ska kollidera, men jag tycker att du ska åka till Stockholm o modella, jag menar hur ofta gör man något sånt men Malinki kommer att spela många fler cuper 😀 till denna cupen duger det nog med pappa som suporter

  2. Nej men va kul! Jag håller med föregående talare! Kan det inte vara så hon tycker att det skulle var kul för dig om du fick chansen att göra nått sånt här. Det är ju liksom inte varje dag ett sånt här erbjudande kommer. Håller alla tummar för att du kommer iväg! 😀 (På ett villkor, lova oss bloggläsare att vi får se bilderna) 😉 hihi

  3. Inte en chans på miljonen att du drar på cup. Det är typ 100 år sedan vi gjorde ngt ihop. Två pumor från Järvsta och en Skutskärring…
    Fixa detta!! Danne eller bonuspappsen får åka. Du ska med oss.
    Kram

    Katta 😡

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *