Profilnummer

Idag skulle jag ringa ett profilnummer. Profilnummer är ett telefonnummer med bokstäver, typ 0770-spicyewa.

I reklamen stod det att kan man skicka ett SMS så kan man ringa ett profilnummer och bokstäver är lättare att komma ihåg än siffror. Numret jag skulle ringa var 0770-profilnr, problemet var att jag ringde från en fast telefon och den har ju inte T9.

Jag slog alltså 0770-7 (p) 777(r) 666(o) 333(f) 444(i) 555(l) 66(n) 777(r)

Naturligtvis fick jag felton i örat 😮 finns väl ingen som skulle ha en sån kombination. HA! HA!

Jag provade igen och slog 0770-77634567 och kom fram till rätt person men när hon svarade började jag skratta över hur korkad jag var när jag slog numret första gången. Jag var tvungen att ursäkta mig för jag kunde inte sluta skratta. 😀

Tänk så tokigt det kan bli……

2 reaktioner på ”Profilnummer”

  1. HAHAHAHAHA, hur tänkte du egentligen, jag skrattar på mig, ser hur du sitter koncentrerat o slår in siffror HAHAHAHAHAHAHA

  2. Kul grej! Såg att 0770 – DROSKA går till Gävle Taxi. Haha, perfekt när man varit på ute på galej en lördags kväll och letar tel till taxi, Droska glömmer man ju inte i första taget 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *