Brynäsmatch

Malin Fick biljet till Brynäsmatchen genom skolan och gick med sina kompisar. Tex, jag och Anton gick i logen, första matchen för Anton denna säsong. Vi fick se Modo och framförallt den som jag tyckt överreklamerade Foppa besegra Brynäs med 5-1. Jag fattar inte hur denna man, Peter Forsberg får åka så oberörd och bara slänga fram smörpass. Han är nog inte så överreklamerad ändå ……

På lunchen drog jag ner på stan en sväng och sprang in på Kicks. Jag köpte

Lumene

 Lumenes ögonbrynsvax så jag får lite stil på ögonbrynen

och L’oréals ögonmakeup remover så jag kan göra ren ögonen

Igår skrev jag på MSN till mamma att jag hade varit iväg och färgat öronen. HA! HA! Det tog en stund innan jag fattade varför hon skickade skrattgubbar 😀

3 reaktioner på ”Brynäsmatch”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.