Första advent

Anton vann båda sina matcher mot Sandviken, dom var uppdelade i 2 lag. Första matchen slutade 9-0 och den andra 2-1.

Jag lovar att ALLA har satt upp sina ljusstakar utom Git för hon håller på att flytta. Jag skulle utan vidare kunna vänta nån vecka till men kände mig verkligen tvungen att ta fram dom idag. Anton hjälpte gladeligen till men blev lite besviken över att vi inte satte upp granen och tog fram alla tomtar. Naturligtvis var flera lampor trasiga i en av stakarna och inte hade vi några nya lampor hemma. Igår var jag till Ikea och skulle köpa nya röda gardiner till köket men dom var slut 😕 så det får duga med vita så länge.

Jag tycker julen är lite hysterisk men det brukar bli bra till slut i alla fall 🙂

0 reaktioner på ”Första advent”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *