Massage

Git, jag och barnen åkte till Mc Donalds och käkade igår. Ingen hit men ibland offrar man sig för barnen och mätt blir man.

Jag hade ont i skallen hela dagen så Git gav mig massage. Hon var riktigt bra på det och det var definitivt inte sista gången hon fick göra det 😛

Vi såg Robinson och åt godis. Tänk att man äter fast man känner sig så proppad att man knappt kan andas. Skulle vara grönsaker det……

Det är säkert jättetufft att vara med i Robinson och det är ingenting för mig men hur kan man efter mindre än en vecka ge upp? Jag kan inte fatta det och jag skulle vara skitsur om jag sökt bland flera tusen andra och sen inte kom med för nån som ger upp efter en vecka. Jag tycker oxå att det är lite fånigt att säga att man blivit SÅ tighta och nära efter EN vecka. Skitfånigt! Trots det så gillar jag programmet och följer det slaviskt vecka efter vecka.

Nu ska jag göra mig klar och åka till Sandviken för att se sonen vakta kassen när Valbo möter Sandviken. Resultatrapport kommer…

0 reaktioner på ”Massage”

  1. det var så lite Ewa med tanke på vad du gör för mig 🙂 du har massor med massage som väntar 🙂 och visst är en del av deltagarna på Robinson helt väck men det är väl det som gör att man tittar vecka efter vecka 8)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *