Testat och provat

Anton och jag åkte iväg till Toys”R”us för att köpa present till Villes kalas imorgon. Vi hittade en liten ynklig Starwars gubbe som skulle passa perfekt men när jag tittade på prislappen trodde jag den var felmärkt. 159 spänn och den var inte mer än 10 cm hög, det blev en backugan grej istället.

På väg hem stannade vi i centrum, Anton satt kvar i bilen när jag sprang in på Centrumboden. När jag är nästan  framme vid affären börjar ett larm tjuta. Det tog en stund innan jag fattade att det var larmet på MIN bil. Jag låste av ren vana och glömde att Anton satt kvar. Jag sprang småskrattandes tillbaka till bilen och ser Anton sitta som ett ljus i bilen, småflinar och säger ingenting. Klantmamman 😛 Nu vet vi i alla fall att larmet fungerar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *